Ut av komfortsonen med livesending på Facebook.

I disse spesielle tider må man være kreativ for å få inn lønn, og man må kaste seg ut i nye utfordringer. På mandag for eksempel underviste jeg min aller første treningstime live på Facebook. Jeg var faktisk mer nervøs for det enn å undervise i sal og jeg tror jeg var på do å tisset 5 ganger før sendingen!!

I en sal ser man menneskene og kan snakke direkte til dem, lese uttrykkene deres om hva de tenker og føler omkring det jeg sier og underviser. På nett får jeg kun opp deres navn og timen kjøres med enveiskommunikasjon. Jeg hører kun min egen stemme og ser kun meg selv på skjermbildet. Sykt kjedelig i forhold til å undervise en time i sal må jeg innrømme, men allikevel helt genialt!

Nå som alle treningssentre er stengt, inkludert min egen jobb, så blir man tvunget til å trene hjemmefra om man ønsker å vedlikeholde sin form og kondisjon. Ikke alle er godt vant med de ulike styrkeøvelsene eller det å legge opp sine egne treningsprogram, så at man kan undervise med livesendinger og levere et ferdig produkt hjem til kundene via internett er jo fantastisk.

Skjermbilde fra Bootcamp livesending

Jeg har faktisk ikke trent så mye som jeg gjør nå mens jeg er i lockdown på… så lenge jeg kan huske!?! Vanligvis når jeg underviser Bootcamp i sal viser jeg øvelsene og bruker resten av timen på å korrigere, pushe og heie frem kundene mine. På mandag da jeg underviste live ble jeg selv nødt til å delta og gjennomføre hele klassen, og Oh My God(!!) så heftig støl jeg ble dagen etter!

Enda stølere er jeg i dag, to dager etter, og jeg skal i dag undervise en ny time live. Det er lårene som er verst, etter utallige spensthopp, utfall og knebøy. Dagens time har fokus på blant annet lår (MRL= mage-rumpe-lår), så jeg sier bare wish me luck! Kommer knapt til å klare gå i trapper i morgen er jeg redd..!

 

Vil du være med på 45 minutter Mage-Rumpe-Lår (MRL) trening i dag?

Logg deg inn via linken her klokken 20:00 for livesending. Alternativt vil videoen bli liggende på Facebooksiden til SportSenter1 og man kan se den siden og trene når det måtte passe en annen gang.

Skjermbilde fra Bootcamp livesending

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg