Rydd skapene! Gjør klar for vår.

Reklame | Ellos

Kjole Clue//Bukse Regina stripe//Genser//Tunika tess//Topp Leyla

Solen treffer fjeset mitt gjennom en smal sprekk i gradina. Jeg våkner tidligere og tidligere om dagen fordi det blir tidligere og tidligere lyst ute. Det våres! Og det føles fantastisk. Et lyspunkt oppi den ellers så stressfullle og litt triste perioden vi er i.

2020 som skulle bli det beste året EVER for SÅ mange! Så snudde alt om og hele verden stoppet opp. Enda godt vi kan finne frem vårkjoler, solbrillene, vaske utemøblene og sette de frem i solveggen, og bare nyte lange karantenedager på terrassen.

Ta vare på hverandre i disse dager ved å holde dere for dere selv! Om litt vil verden begynne snurre igjen og ting går tilbake til normalt. Sakte med sikkert. Imens shopper jeg vårmote og gjør meg klar til å gjenforenes med gode venner og kollegaer, stilfull!


Tips! Om du allikevel bare er hjemme i disse dager, bruk tiden på å rydde i garderobeskapene dine. Alt du ikke har brukt på over ett år rydder du ut. Det er liten sjans for at du noensinne kommer til å bruke de klærne igjen! Gi de bort, selg eller donerer de til veldedig formål. Og vipps, så hadde du plass til noe nytt og kult!

Akkurat nå får du opptil 30% på alt til dame, barn og herre hos Ellos.

Inkludert merkevarer. Kampanjepris gjelder tom. 23.03.2020

Reebok Classic//Kids Sweatshirt//Jeans Skinny High//Dressjakke Emanuela//Jeansshorts


0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg