Overlev noen uker til. Dette er ikke krig!

I dag når jeg tok en dusj etter å ha undervist en live treningstime på Facebook ble jeg stående å gruble over livet, og jeg innså jeg hvor heldig jeg er! For det første har jeg muligheten til å jobbe hjemmefra nå. For det andre er det lønnet arbeid. Selv om det er mindre lønn enn tidligere, er det mer enn mange har i andre land. For det tredje underviser jeg på kveldstid, så jeg har hele dagen til å være sammen med barna mine.

Andre steder i landet sitter folk å sutrer fordi de må holde seg hjemme i 2 uker. Noen hyler høyt og og pøser ut skjellsord på sosiale medier fordi de ikke får reise på hytten sin i påsken. Imens jobber andre rævva av seg for å holde matbutikkene åpne og hjelper de syke på legekontor og sykehus.

Vi som er hjemme, friske og med mulighet for masse egentid eller kvalitetstid med de nærmeste i familien, er faen meg privilligerte!

Våre besteforeldre ble sent ut i krig for å redde liv. Vi blir nå bedt om å sitte hjemme i sofaen for å redde deres! Hva klager vi over??!

Å jobbe hjemmefra er manges drøm. Nå kan den leves! Å ha mer tid sammen med familien er for mange et stort savn. Nå kan nettopp det nytes!

Selv om det nesten kan virke som om landet vårt er i krig, med rasjoneringer av matvarer, bedrifter som slås konkurs og skoler som stenger, så er vi faktisk ikke det. Vi har vann, lys og varme. Vi har internett, TV og et hundretalls med steamingapper.

2 uker hjemme er ikke karantene, men mer som ekstra ferieuker. Nyt de, men sørg for faen å følge reglene og holde deg hjemme! Ikke vær den idioten som på død og liv må over landegrensene eller på hytta, som steller deg helt opptil han foran deg i køen eller som hoster på kassadama. Respekter reglene som Myndighetene har gitt oss, så håper vi å få bukt med dette Coronaviruset en gang for alle. Så skal vi alle få reise på hytta igjen! Inntil da, nyt tiden hjemme.

Redd dine besteforeldre ved å holde deg unna, men ring de gjerne å hør om de trenger noe på butikken eller overrask de med en blomst på døren. Bry deg, på avstand.

Vi overlever noen uker til. Dette er ikke krig!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg