Game on!

Reklame |

Gudskjelov har det vært noen solfylte dager på Østlandet siste tiden slik at “storefri” har kunnet vært utendørs. Vi har gått noen lange turer i skogen. Dette har vi trengt for å lufte hodene våres og får et avbrekk fra den nye hverdagen med hjemmeskole i lock down!

Tålmodigheten vår er derimot liten og humøret sunket mange hakk når vi nærmer oss middagstid og kveld, da har vi gått oppå hverandre hele dagen og vi begynner bli dritt lei hverandre(!!) TVén surrer og går i bakgrunn, men ingen ser egentlig på den. Alle er slitne av å ha jonglert skole, hjemmekontor, huslige sysler, en stressa mamma og søskenkjærlighet (les: krangling!)

Nå har jeg tenkt å hive meg på lockdown- trenden med brettspill på kveldstid. Kanskje vi finner kveldsro i heimen uten sure miner og kan kalle det litt kvalitetstid som familie med pappaen hjemme som fredsmegler!

Jeg har forstått at de gode, gamle brettspillene til folk har fått lov å titte frem fra mørke kjellerboder, og folk i karantene nå har funnet glede i å spille spill med familien.

Jeg tenker at dette er noe man også kan gjøre online med venner, om man for eksempel rigger opp samme spill hjemme og flytter hverandres brikker.

Bli med. La deg ikke stoppe av låste dører, men finn gleden i kreativitet og hjernetrim. Slipp løs konkurranseinstinktet i deg og knus ungene i sjakk for eksempel!! (Se om det gjør noe for husfreden..!?!)

Minecraft Board Game, Spill (EN)//Fishing For Floaters Spill//Operation Classic New Refresh, Spill, Hasbro//Sushi Stacker Spill


Noen flere enn meg som husker “Operation”? Barndomsminner for ei som er født på 80- tallet! Det er sikkert mange som har den i boden et sted. Børst støv av den og ta med deg ungene på en runde, eller ti!

Selv har vi ikke så mange spill hjemme, annet enn de klassiske “Monopol” og sjakk, samt en del puslespill for småbarn! Ovenfor er noen spill jeg tenker klikke meg hjem mens vi er i lock down. Bæsjespill til minsten, Minecraft til eldstemann og Sushi stack til meg og gubben. Mange timer moro for store og små er i vente!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg