En hel uke ute i skogen.

Lockdown uke 1 har gått overraskende fort egentlig. I en blanding av frustrasjon og irritasjon rundt kombinasjonen av hjemmeskole og kontor, men også gleden av masse kvalitetstid sammen som familie. Vi har klart å bryte opp dagene med noen lange lufteturer. På Østlandet har det vært knallvær med solskinn og vårfølelse siste uken.

Hver dag i en hel uke har vi vært ute i skogen. Fantastisk godt! Med en følelse av frihet, frisk luft i lungene, rom for å hvile tankene og bare nyte.

Jeg syntes fryktelig synd på de menneskene som nå sitter i karantene i bittesmå leiligheter i byen. Noen kanskje uten balkong til og med, med kun et lite kjøkkenvindu å sette på gløtt. Jeg hadde krepert av brakkesyke allerede dag 2!!

Fordelen med å bo litt utpå landet viser seg i en situasjon som dette. Vi er privilegerte! Vi har tilgang til både stor terrasse, hage, en lang sykkelsti og flere kilometer med øde skog rett utenfor døren. Og som vi nyter!

– Vårtegn –

Tross uvant hjemmeskole og søskenfeider å rive seg i håret av på morgenkvistene vet vi å kose oss i lag, og vi nyter ettermiddagene ute. Det kan nesten se ut som lockdown blir “ferien” vår i år. Gleder meg faktisk til uke 2!

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg