Barna mine får ikke gaver!

Til julen som var ga vi opplevelsesgaver til barna i stedet for leker. Dette på grunn av at de har så sinnsykt mye materialistiske greier fra før.

Til eldstemann kjøpte vi flybilletter til London. Han skulle få være med til England for første gang, å besøke sin onkel og tante som bor der.

Minstemann fikk billetter for hele familien til Paw Patrol show i Oslo Spektrum og vi tenkte ta en koselig middag og stor is til dessert etterpå.

Og som vi alle gledet oss over disse fine gavene og har sett frem til kvalitetstid sammen, men…

London

-London-

I dag skulle vi egentlig ha sittet på flyet hjem fra London, etter en langhelg med koselig familietid og sightseeing. Dessverre ble turen aldri noe av da alle fly nå er kansellert og landegrenser og flyplasser stengt.

Heldigvis gikk forsikringsselskapene ut ganske tidlig med at de refunderte billettene for alle som skulle reise mellom 12. og 26.mars, dvs. den pålagte karantenetiden vi nå er i grunnet Koronakrisen. Vi fikk derfor tilbake nesten 3000,- Rett inn på sparekonto for nye billetter til når grensene åpner igjen og verden er normalisert!

Showet i Spektrum skulle ikke være før i april, men Ticketmaster har allerede gått ut med at showet er kansellert og at de skal prøve å finne en ny tid for det. Jeg håper vi får muligheten til å oppleve det en annen gang, men uansett er det kjedelig å skulle fortelle en 4 år gammel gutt at han ikke får sett heltene sine akkurat nå.


Det er vanskelig å forklare barna at alt som vanligvis er normalt, nå er unormalt. Litt som om vi lever i Bakvendtland! Alt vi før likte å gjøre, er nå ikke lov. Å trene på treningssenter, å gå i bursdager eller på lekeland. At å være utadvendte og sosialt er bra, men at akkurat nå må vi holde oss unna andre mennesker.

Barna mine får altså ingen gaver! Ikke det at de lider noen nød, men det er nok kjipest for meg som mor å måtte skuffe dem med beskjeden, og jeg vet hvor mye disse turene ville betydd for dem. Vi får rett og slett prøve å ta det igjen en annen gang.

Imens, i stedet for utenlandsreiser og forestillinger, blir det heller mange turer ut i skog og mark fremover. Kose oss skal vi klare uansett!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg